at fryse tiden!BRANDING/ PORTRÆT

Brandingportrættet fortæller hvem DU er til verden!

Prøv lige at tænk over hvor kraftfuldt det lige er! Man ser et billede af dig og BUM så falder dommen. Er du den jeg leder efter? eller skal jeg videre? Og den beslutning tager rundt regnet 1/10 del af et sekund.

Smag lige på det igen …

Under 1/10 del af et sekund er afgørende om du får kunden eller ej! Og ærligt indrømmet. Jeg kan ikke fremtrylle et hypnotisk billede af dig, som gør at dine potentielle kunder kun vil have dig.

Jeg kan til gengæld, med professionelle og udtryksfulde billeder af dig og din virksomhed skabe sammenhæng mellem dig og dit budskab.

Jeg kan vise dig vejen men du må selv betræde stien …

Start med en gratis og uforpligtende samtale

BOOK

 

Fortæller dit brandingportræt den rigtige historie?

Når du bruger et billede af dig selv, er det vigtigt at billedet sender det rigtige signal. Det unikke og professionelle brandingportrættet fortæller hvem du er til verden!

Forestil dig at du træder ind i en butik og du bliver mødt af en sød ung pige med bøjler på. Hvordan hun ser ud i mødet er egentlig ikke så vigtigt, men hun ligner slet ikke den kvinde du så, inde på deres hjemmeside – så nu står du og er lidt forvirret …

Hvad tænker du på?

Du bør overveje hvordan du fremstår overfor dine kunder. Er der en sammenhæng med det brandingportræt du har nu og den visuelle identitet i din markedsføring?

Tænk på at du møder dine kunder hver dag, også når du sover. Og når du har fri! Fordi det er dér de har tid til at lede efter dig og det ville da være fedest at de så den version af dig som du fremstår lige nu?

Derfor er det vigtigt løbende at opdatere dit brandingportræt fordi vi ændrer os oftere end vi lige selv ser i spejlet. Og skifter du billeder hyppigt viser du samtidigt at du hviler i dig selv, og at der er sammenhæng.

Dine kunder vil gerne spejle sig i dig

Der er så meget kommunikation i dét brandingportræt man ser af dig, som man du kontrollere. Vil du møde dine kunder med varme og empati? Skal du fremstå seriøs og forstående?

Alle de udtryk kombineret med din personlighed vil vise præcis hvem du er og hvad du står for. Det er dét, der byder dine kunder indenfor – de kan nemlig spejle sig i dig. Og det er det første skridt i at få flere kunder.

Hvis du er blevet nysgerrig, ligger inde med spørgsmål eller gerne vil booke en session så kontakt mig endelig!

error: