Hvad øjet ser!DANMARK

Danmark er et smukt land. Elsker årstiderne. De fantastiske sol op- og nedgange og alt hvad naturen byder på af flora og fauna. Naturen er min mentor.

Klik på billederne for at se dem i større format!

God fornøjelse

Danmark

Man behøver ikke storslået safarier eller de schweiziske alper for at tage smukke naturbilleder. Naturen er på mange måder mit helle, der hvor jeg lader op mentalt og helst i følgeskab med mit kamera. Mine ture starter og slutter ofte i min have. Det er simpelthen min lille oase hvor jeg kan præge hvilke inspirerende motiver jeg har at arbejde med.

Jeg har både stauder, buske, træer og min dejlige køkkenhave. Den er ikke lige helt optimal endnu, men det skal nok komme.

Altså, jeg hopper bare i fodtøj, alt efter vejret naturligvis og går bare igang med at knipse. Helst ikke i solskin, for det skarpe lys er ikke den bedste betingelse for at tage billeder.

Og måske tænker du, jamen hvor stor og inspirerende kan den have blive ved med at være? Joh, ser du. Mine øjne kender selvfølgelig haven ret godt. Men det handler om at se tingene fra en anden vinkel, med friske øjne. Og på den måde bliver det et eventyr hver gang, hvilket fryder både krop og sind.

Når jeg tager ud på fototure i Danmark, kræver det lidt mere planlægning. Først overvejer jeg hvor turen skal hen. Dernæst er det godt at tænke over hvilke motiver du vil skyde og hvilken optik (linse)eller flere du skal have med dig. Nu har jeg kun 3, så som regel er de alle med, men de vejer en del, så kan jeg slippe af med et, gør jeg det gerne. Og så må du ikke glemme at overveje om du skal have stativ med.

Nu lyder det næsten som en guide, men kan jeg inspirere dig til at blive nysgerrig på fotografiet og måske ligefrem gå ud og investere i et kamera, lover jeg dig for at du vil se verden på en helt ny måde.

Men allerhelst, kom ud! Se, mærk og oplev vores smukke Danmark!

Go tur!